Foodtruck

Kookmuts

Alkmaar | max 2000 personen | Foodtruck Maak ruim baan, de foodtruck Kookmuts komt eraan! Dit is namelijk niet zo maar een foodtruck met dertien-in-een-dozijn hapjes, maar een echte culinaire beleving op wielen. Dat moet ook wel, want achter de potten en pannen in de foodtruck vind je niemand minder dan Chef Jose Polonio.

Een foodtruck met culinaire klassiekers

Jose Polonio wil met zijn foodtruck Kookmuts de moderne, en seizoensgebonden keuken naar jou en jouw gasten brengen. Een foodtruck is immers een fantastische manier om meer interactie te krijgen. Zo verandert je feest, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of evenement al snel in een culinaire ontdekkingsreis langs al die bijzondere gerechten die het enthousiaste en gedreven personeel van Kookmuts ter plekke voor je klaar maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de befaamde Kookmuts cheese steak? Of een soft shell krab BLT? Dat is heel andere koek dan een eenvoudig broodje! Uiteraard kunnen de gerechten van Kookmuts ook in een vegetarische variant voor je bereid worden, zodat niemand iets hoeft te missen van de bijzondere gerechten van Jose Polonio.

Een sterrenrestaurant op wielen

Kookmuts boek je als je wel de verfijning van een sterrendiner wil hebben, maar niet de statische setting hiervan. Ook kun je de foodtruck inhuren als je eens iets anders wilt, bijvoorbeeld het laten organiseren van een culinaire workshop. Dat zorgt pas echt voor een smakelijk feest. Kookmuts staat klaar voor jou en je gasten! Neem gratis en vrijblijvend contact op met Kookmuts

Geopend Op

Maandag 08:00 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 19:00
Woensdag 08:00 – 19:00
Donderdag 08:00 – 19:00
Vrijdag 08:00 – 19:00